banner_ekpaideusi_1 banner_ekpaideusi_2

 

Το Μηχανογραφικό ΣΟΥ είναι δικό ΣΟΥ

Ήθελα να γράψω για σένα. Για σένα που τελείωσες φέτος τις Πανελλαδικές και ετοιμάζεσαι από τον Σεπτέμβρη να βρίσκεσαι σε ένα αμφιθέατρο. Και ας με διαβάσουν και οι δικοί σου, ακόμα καλύτερα. Ξέρω ότι διαβάζεις για μόρια που πάνε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά. Ξέρω ότι διαβάζεις διαφόρους να σου λένε δήλωσε τη μια σχολή ή την άλλη «να έχεις δουλίτσα». Είμαι σίγουρος πως θα έχεις ακούσει και το «όλα μαύρα είναι, ό,τι και να κάνεις τίποτα δεν θα καταφέρεις εδώ».

Περισσότερα...

Η Φιλοσοφία Συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου

Ο σχεδιασμός μιας ανταγωνιστικής Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας συνδέεται άρρηκτα με το βασικό πυλώνα της Εκπαίδευσης και συνεπώς με τις αποφάσεις - επιλογές που λαμβάνει το άτομο σχετικά με αυτή. Μέσω της προπτυχιακής εκπαίδευσης άλλωστε, σε πρώιμο στάδιο, χαράζει την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας του και αποκτά επαγγελματική ταυτότητα. Η σπουδαιότητα της επιλογής προπτυχιακού προγράμματος καθιστά, λοιπόν, τη διαδικασία Συμπλήρωσης ενός Μηχανογραφικού Δελτίου καθόλα εξειδικευμένη, απαιτητική και χρονοβόρα.

Περισσότερα...

 

Οι επιλογές για τον σχεδιασμό μιας ανταγωνιστικής καριέρας ξεκινούν εδώ!

Έχει πλέον εισχωρήσει στις συνειδήσεις μας ο καθοριστικός ρόλος της εκπαίδευσης στην επαγγελματική σταδιοδρομία του ατόμου. Η εκπαίδευση είναι ο αγωγός, μέσα από τον οποίο το άτομο κάνοντας την πρώτη του επιλογή, θα διοχετευθεί αργότερα στην αγορά εργασίας. Κατά πόσο, όμως, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτυπώνουν ευσυνείδητα και αποτελεσματικά την καθοριστική αυτή επιλογή στα Μηχανογραφικά τους Δελτία;

Περισσότερα...

Στατιστικά Αποτελεσμάτων Πανελλαδικών 2016

Απο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαμ τα στατιστικά στοιχεία των μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του 2016, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά.

Περισσότερα...

 

Ημερομηνίες Υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων 2016

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2016 ξεκινούν από την Τετάρτη 15-6-2016 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 8-7-2016. Πιο συγκεκριμένα: Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 15 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Περισσότερα...

Προκήρυξη Πυροσβεστικού Σώματος

Δημοσίευθηκε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος η Προκήρυξη για την εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016 - 2017. Σε αυτήν αναγράφονται λεπτομέρειες για τον αριθμό των εισακτέων, τα προσόντα και τις προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις επιτροπές και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας Επιτροπών Παραλαβής Δικαιολογητικών και άλλες πληροφορίες.

Περισσότερα...

 

Προκήρυξη Στρατιωτικών Σχολών

Μέχρι τις 20 Μαΐου θα πρέπει οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές. Η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται με συστημένη επιστολή, ενώ σημειώνεται ότι θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη Σχολή ή ΑΕ/Β1).

Περισσότερα...

Μηχανογραφικά Δελτία 2016

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει.

Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και της πρακτικής δοκιμασίας (αγωνίσματα) για τα ΤΕΦΑΑ.

Περισσότερα...

Αριθμός Εισακτέων ανά Τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ

Κατά 1655 αυξάνονται για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 οι θέσεις στα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τις οποίες θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι/ες, δηλαδή καταγράφεται συνολικά μια αύξηση των θέσεων κατά 2,42% σε σχέση με πέρσι.

Περισσότερα...

 

Προκήρυξη Εισαγωγής Αστυνομικών στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας

Διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκήρυξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα...

 « επιστροφή στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2016

 

Copyright © 2016 - All Rights Reserved - CareerInProgress.gr